About Nicklaus Predovic

100 thoughts on “Koronavírus BREAKING NEWS – feliratos

 1. Mostmar vagy 3x megneztem Dr. Adhanom nyilatkozatat, es egyre roszabb erzesem van miatta. Kollegam is azt mondta, hogy azt mondta a WHO, nincs mit aggodni. 🙁 Remelem, az EU vezetok azert egy kicsi ovatosabbak.

 2. Eddig azt hittem a hideg, a fagy az, ami kinyírja a vírusokat, dee mindig tanul az ember. A meleg párás környezet, inkább kedvez a vírusok szaporodásának.

 3. Két legyet egy csapásra!Kína megroppantása s óriási profit bezsebelése a védőoltáson.Üggyes!!!(Mellékhatásként egy jóféle gazdasági válság elidítása.)

 4. Ne vicceljūnk már.A felsorolt ujságok mindegyike fake!!! Arra lettek kitalálva.Mint nálunk a volt népszabadság népszava hvg klubrádio rtl.

 5. Amikor láttam videókban, hogy tankok vonultak, már tudtam nem egy egyszerű bacilus lesz. 🙂
  Nagyon rossz bele gondolni, hogy akik nem betegek össze zárva másokkal majd az lesz. Ez szörnyű de máshogy megoldani én se tudnám. És nyilván én se engednék be senkit az országba. Én nem rendelek és minden terméket amit vásárolok azért át szoktam törölni ha lappang és ennyi ideig, akkor sosem lehet tudni. Talán most nyert értelmet a mondás, hogy jobb félni…
  De úgy gondolom nincs 100%os módszer és nálunk is és mindenhol be fog tudni jutni.
  Ha ez a dolog tervezve került ki" akkor nyilván nem csak ők hanem minden népcsoportban ritkítani fog. Túl sok a véletlen. És pont egy olyan országból indul aminek hatalmas külkereskedelemmel tartja fent magát. Érdekes bele gondolni. De én már így a 30+ év alatt kezdem meg érteni sosincs véletlen. Mindig van valaki aki irányít és mozgatja a szálakat. Nem vagyok vészmadár. De nekem sok minden sántít. 🙂
  Vigyázzunk magunkra, talán ez a legfonfosabb.

 6. Mindamellett, hogy újfent köszönöm a munkád és a videót, szeretném megkérdezni, hogy véleményed szerint lehetséges-e ma mesterséges intelligenciával rendelkező szintetikus vírust készíteni? Lehet-e hallani erről bármit is? Köszönöm.

 7. Olyan mintha egy filmet néznénk, csak most mindannyian szereplők vagyunk de a forgatókönyv végét nem ismerjük…. Borzasztó ! Köszönjük a sok hasznos információt! Bízom benne hogy rövidesen szerkeszthető a kedvenc videóidat ( helyi szokàsokról, új helyekről, ételekről,helyi kulturális szokàsokrol, sajàt napi rutinodrol, az ottani nép a filippínó nép mennyire ismeri vagy mit tud magyarorszàgrol) annak ellenére is ha a korona vìrus miatt talàltam ràd ! Mert ha vidàmabb màs témàval kapcsolatos videók lennének akkor vége lenne a jelenlegi valós rémàlomnak! Rengeteg apró új dolog kerül napfényre vírus ügyben ami sok esetben rémisztő! Mi lesz a vége?? Megàllítjàk időben? vagy tényleg van egy bizonyos % népesség elhalàzosànak a célja és csak utàna?

 8. Szia . Nagyon jo hogy ezeket elmondod es koszi szepen a fontos informaciokat. En is orvos vagyok es kuifoldon elek. Nagyon szeretem a csatornadat. Mindig nezem az uj videoidat. Sok sok egeszseget kivanok neked es nagyon vigyazz magadra. Sok puszi ildi .♥️♥️♥️👍👍

 9. Most jól figyeljen ide mindenki. Az USA elnöke, aki színészi babérokra tört azt mondta, hogy áprilisra a meleg megöli a vírust. Nem a meleg öli meg a vírust, hanem már akkor olyan dolgok fognak történni, amikor javulni fog a helyzet. Ezt egy asztrológus meg tudja mondani, hiszen akkor olyan bolygóállások lehetnek majd, amelyek előrevetítik azt, hogy változások lesznek az ilyen fajta dolgokban. Egy asztrológus már el is mondta egy videójában, hogy Kínával mi a helyzet, hiszen elkészítette Kína horoszkópját, mert ugye minden dolognak van horoszkópja, még az épületeknek is. És, ha még nem esett le senkinek elmondom, hogy minden politikusnak, minden jól menő vállalkozónak, aki jó anyagi körülmények között van, van asztrológusa, aki megmondja neki, hogy mikor érdemes befektetni, mikor érdemes nyilatkozni (politikusok esetében), még az öltözködésébe is beleszólhat,hogy milyen színű öltönyt, ruhát vegyen fel, ami meghozhatja számára a sikert. Ne feledjük el azt, hogy még ezt egy film is feldolgozta, amiben egy Fáraó amikor valamit el akart érni az alattvalóinál, akkor megkérdezte az asztrológusait, hogy mikor érdemes bármit tenni az ügy érdekében. Ők a Napfogyatkozást javasolták, hiszen az embereket egy olyan dologgal amit nem ismernek be lehet csapni. Biztos sokan láttátok ezt a filmet. Gondolkozzatok: NEM MINDEN AZ AMINEK LÁTSZIK!

 10. Az embereknek több eszük van mint a KORMÁNYOKNAK. AZ EMBEREKNEK NEM PÉNZ AZ ÉLET KELL..
  BALFASZOK
  Még jó hogy nem mennek ki. Okosak..

 11. Tanár Úr! Nem hagy egy dolog nyugodni már jó pár napja. Lehetséges az, hogy ez egy "okos" vírus és csak Ázsiai embert öl? Eddig az összes haláleset Ázsiai, még azok is akik Kínán kívül haltak meg!Lehet, hogy nonsense amit beszélek de mindenesetre fura! Manapság már minden "okos", vírus is lehet az, hisz annak idején az AIDS vírus is laborból jött és a fekete lakosság írtására lett volna hivatott de rosszul sült el! A minap néztem egy videót angolul az Edge of Wonder csatornán és döbbenetes infókat tudtam meg belőle! Ha van erre ideje kérem nézze meg! Minden jót és jó egészséget kívánok!

 12. Köszönjük szépen a színvonalas tájékoztatást és problémamegoldással kapcsolatos információkat.Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a csatornát sokkal részletesebb és színvonalasabb mint a Tv híradók,ahol csak elcsépelt propaganda folyik. Üdv Zsolt és Ildikó Németországból!…Sok sikert és jó egészséget kívánunk!

 13. 1000mg C vitamin.
  Naponta. 80 kg nál 1500 mg naponta 80 kg fölött 2000 mg naponta emberenként.

  Naponta kezd el szedni, nem lesz gond de minden nap és nem szabad abbahagyni.
  Az adag látszik a pisin ha túl sárga sok.
  80 kg 1500 alatta 1000 fölötte 2000 ezer.

  Már betegen napi 2000 emeld..
  Aki hiszi hiszi aki nem járjon uttánna. 💋

 14. Betegen. Zárkozz be a fürdőszobába űlj meleg vízbe, sós víz is lehet de tiszta meleg víz, camilla teát is dobhatsz a vízbe.
  NE mindent egyszerre vagy só Himalája tengeri só vagy camilla tea vagy tiszta víz.
  A tea forralóval forralj vizet a forró fűrdőben űlve a kád mellé tedd ki a forralót vedd le a tetejét had jöjjön a gőz.
  Idd közben az 1000 mg os C vitamint.

  Láz, esetén hütő fűrdő de legyen kint gőz a kád mellett ugyan úgy!
  1000 mg C vitamint inni közben! Majd
  be a szobába ha lement a láz a hütő fürdő után, persze!
  Kinyitni az ablakot betakarozni nyakig szárazon már sapka sál pizsoma meleg takaró nyakig
  Kintről jön be a hideg a takaró alatt meleg és, lázasan kifősz! Nem szabad kitakarozni bennt a takaró alatt meleg de jövő levegő hideg..nem kell fagy de hűvösebb és friss levegő!

  Stb stb stb.
  Paracetamol ha tüdőre megy 2 db 4 oránként

  Valami gyulladás csökkentő ha van.

  Ezeket tenném. Mert ha ezek a kórházban meghaltak…..

  Mindig magunk gyógyított magunkat mert az orvos sosem tudott…

  Ha nincs rá gyógyszer probáld ezeket is..

 15. -Ez a Donald Trump 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Kész vagyok ettől 😜😬
  -WHO 😮😮😮 komoly intelligens de beteg egyedek….
  -tudták hol kellett ledobni a verust
  (autómobil)
  – pont úgy kezdik mint a HIV verusnál csak pár nap, aztán pár hét és a végén akár évekig is lappanghat.
  – egyedül a réz és ezüst kilincseken nem marad meg verus pár órán túl.
  – mennyen vissza pokolba ez a gates… 😜
  – vagyis gyenge az immunrendszere pont azért kell a szervetlen kén kúrát megcsinálni, hogy az élősködőket/parazitákat és nehézfémeket kitisztítsuk 💞💞💞
  – pont mint a WHO…. halálgyár ☝️☝️☝️☝️DE majd még lesznek bacarintva nem is kicsit ☝️☝️☝️
  – ezért nem hajókázok én hosszan sehova 😜😜😜
  – jujj de jó 💞💞💞💞 csináljuk 💪💪💪💪
  – te is de mindenki más is aki külföldön van, vigyázzon magára 💞😇🙏

  Azé durván kibuktam ezekre az eszetlenekre olyat fognak kapni ami vissza viszi őket a pokoli bolygókra…

 16. Körülbelül 10 éve hogy hallottam egy műsorban amit az "elit" családok jelentettek ki. Túl sokan vagyunk a bolygón és x milliárddal kellene csökkenteni az emberiség létszámát. Na már most ha tényleg globálisan elterjed és valóban 4,5 milliárdan meghalnak, akkor máris teljesült a tervük. S akkor egyből nincsenek véletlenek.

 17. Azt lehet tudni, hogy miért ugrott meg hirtelen 15 ezerrel a fertőzöttek száma? Ledöbbentem egy kicsit amikor megnéztem a mapot :O
  Amúgy érdekes pont azt csinálja ez a vírus ami a Plauge inc-be a taxom, először megfertőzök mindenkit, kevés a halál, nagy lappangási idő. Aztán ha az egész világ fertőzött mutálom jó halálosra és kész, volt emberiség, nincs. Nagyon remélem hogy nem ez a helyzet irl is, hogy egy mesterséges "előre beprogramozott" vírussal állunk szemben, és olyan dolgokra képes mint abban a játékban, nem vagyok vírus szakértő így nem tudom hogy az a game mennyire alapul a valóságon, de amióta létre tudnak hozni világító nyulakat génmódosítással, én már mindent el tudok képzelni XD

 18. Korrekt összefoglaló a The lancet-ben:

  https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)30374-3/fulltext

 19. Mert ez a vírus úgy lett kifejlesztve hogy idősre betegre nincs szükség a társadalomban…Az orvos se biztos h ebben halt meg…

 20. Hasznos információkat kapunk, de: jól értettem? A Mainstream media nem terjeszt Fake Newst? Ha valóban így gondolod, akkor sajnos tévedsz. Nem Trump találta ki, hogy melegben a vírus nem fog tovább terjedni. Ezt is egy "hozzáértö" Virologus nyilatkozta. A Videoban szereplö kinai Prof. valóban azt mondta, hogy lehet hogy a világ lakosságának a 60 százaléka megfertözödik. De a következö modatában azt is modta, hogy lehet nem íg lesz. Én is bátran kijelentem, lehet hogy holnap sütni fog a nap, de lehet hogy nem. Egy kérdés nam hagy nyugodni: ha ez a vírus csak 14 napos lappangási idövel rendelkezik, a Kínaiak 30 napos késéssel szóltak róla, miért nem terjedt már el a nem Kínaiak lakta területeken. Egy hónap alatt (december) több ezer Kínai utazta be a világot. A világ több részén van egy-két fertözött. Ök miért nem adták tovább? Az egyik részben feszegetted, hogy ez a vírus elég jól "kötödik" a kínai férfiakhoz. Úgy néz ki ez a kínai férfiakra készített vírus.

 21. Köszönöm az elfogulatlan,hasznos infót és tanácsot tanulságos és célra törő közérthető nyelven. Jó egészséget,sok sikert!

 22. Ezt nézd meg légyszi sajnos nincs már privát üzi itt a YouTube-on ha lenne akkor úgy küldeném. Vedd le ha azt gondolod húzós ☝️☝️☝️☝️
  https://youtu.be/u_Pd7fjD2QE

 23. Gyanítottam ,hogy a meleg eljövetelével sem szűnik a dolog,és bár nem vagyok virológus,orvos mégis egyértelmű
  volt számomra ez a tény. Csak megerősítettél ebbéli hitemben.

 24. Betegesdit és nem háborúsdit játszunk!!!!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=6Af6b_wyiwI&fbclid=IwAR3KBgiLvpDnQorSQMlFtKAalZAu2Vllu5WncqbBNUEc2QRFpfEwqQ23PLE
  A fegyverek kora lejárt, jön a vírusok kora.

  Lényeg, hogy továbbra is írtjuk egymást, csak módszerváltás történt.

  cikk innen: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD/?__tn__=%2CdK-R-R-R&eid=ARC6jgSzxGIgPmcLH94ovq6U9qhUdLN6QEj4CdapSX9x1GkFYgDYsTKodVfPUnUbnIqj6yb76Ezh4-07&fref=mentions

 25. Köszönjük az uj informaciokat! Ilyen hireket sehonnan sem kapunk. Sajnos nalunk mar megbetegedeseket is közöltek, allitolag a szamuk sokkal több, mint a hivatalos közles.
  Nemetorszagban elö magyarok neveben köszönet!

 26. Köszönöm szépen a tájékoztatást. Szívesebben nézem a te műsoraidat, mint a híradót. 🙂 Bizonyára nem véletlen, hogy neked ez lett az életed, hogy informálsz minket a koronavírusról!

 27. Sajnos a Wuhanból hazahozott magyarok, 14napig voltak karanténban, így nem lepne meg, ha már fertőznének. Ilyenkor nem szabad fertőzött helyről menekíteni senkit. Ha még nem fertőzött, akkor el tudja magát szeparálni a fertőzött területen, ha viszont fertőzött, akkor már mind1, kár haza jönni….

 28. ne várjunk többet az amcsiktól…kb. ezen az IQ szinten vannak. Trump meg kihasználja a hülyítéshez.
  Nem kell messze menni, csak megnézni az általános és középiskolai, gimnáziumi színvonalat. Röhejes.

 29. a jan. 20 – febr 7. szerinti GAUSS görbe ív dinamikus emelkedése kezd visszaállni a korábbi helyzetébe ezzel a mai 60.3 ezerrel (02.13.). Febr 8-12 között mintha manipulálták volna az adatokat és a görbe ívét kedvező irányba. Vajon mennyi lesz holnapután?..mert a GAUSS görbe emelkedése nem túl optimista ezen a téren, ha követi az eredeti meredekségét.

 30. Kösz, logikus, tényszerű a beszámolód.( azért én – a fene sem tudja miért, tán' ösztön…) , ám nem zárom ki a Kínai kormány,,kezét" sem a dologból…hatalmas a túlnépesedés, a lakosság élelmezése lassan megoldhatatlan , ill. az ételbehozataluk extrém, amit a kormányuk lassan nem tud, nem képes finanszírozni…Hogy terjed a vírus az országhatáraikon túl, azért elsősorban a túrizmus felelős…maga Kína így is, úgy ,,jól jár" hosszútávon, ha a következményeket nézem….

 31. Hiszek a karmában, sorsban, reinkarnációban. Azaz csak azok kapják el a koronavírust és halnak meg tőle, akiknek ez a sorsútjuk része. Hogy mi volt ennek az előzménye, hogy ezt kell megtapasztalniuk, nehéz megmondani! Ezért nem kell félni tőle, mert ha a sorsod a koronavírus, akkor úgyis megkapod, ha meg nem a sorsod, akkor nem kapod el, vagy nem betegszel meg tőle. Úgy érzem, hogy én nem koronavírusban fogok meghalni!

 32. Nagyon sok Magyar el kulfoldon szoval az hogy Magyarorszagon meg nincs regisztralt beteg jo, de engem itt Angliaban nem nyugtat meg. Es flat house akban elnek tobb ember, nehez ez, hogy te magad veded de a lakotarsad szarik bele a kezmosasba stb. mar bocsanat es hazahozza a virust

 33. Ahogy a legelső videóid között említetted ,sok itt a véletlen.Tehát szerintem ez nem véletlen.Majd ha elvégzi a munkáját,akkor majd hirtelen a semmiből megtalálják az ellenszert,és úgy feledésbe merül ez is mint az összes többi.Addigra kitalálnak valami új dolgot amivel le lehet kötni az emberek figyelmét.
  Egyébként ez egy jó marketing fogás is,így lehet gyorsan készletkisöprést csinálni az üzletekben.

 34. Csak azt nem értem, miért méregetik az emberek lázát. Ez Lappangási idő alatt semmit sem ér!!!??? Véleményem szerint símán átengedik, magyarul így utat adnak a vírusnak!

 35. Nekem két dolog ütötte meg a fülem az egyik 1720pestis1820kolera1920spanyolnátha2020koronavirus.az hogy mind ütemszerüen csap le 100évente és mind igen komoly emberszámot irt ki.a masik pedig amire gondolok.az a tudatos népirtás.mert ugye a föld lakossága kvázi tulnépesedett nagyon sok öreg beteg társadalmilag hasztalan ember van aki amojan kolonc.nemlehet hogy diret dolog ez?direkt kiirtják az idősseb generálciot.amellet én ugytudom vannak betegek magyarorszagon

 36. az angolszász összeesküvés filmben azt mondták hogy olyan vírust fognak elereszteni ami az ázsiai génre lesz hangolva

 37. az is lehet ezeknál a spéci dolgoknál, hogy csak biztosra mennek és ezért fujkálják be a levegőt teherautókkal, azt jól teszik az emberek ha be vannak tárazva, a régi időkben eleve mindenkinek tele volt a spájz

 38. Gyakorlatilag nincsenek tesztek, ami van hibás, nem megbízható. Így a beteg szám sem igaz. A legtöbb beteg otthon marad, titkolja a betegségét.

 39. Azt szeretném kérdezni, boncoltak-e a Wuhan-vírus áldozatai közül? Vagy rögtön viszik a halottégetőbe? Mert hátha nyomára lehetne bukkanni annak a horrornak, hogy gyúógyultnak mondott emberek 1-2 hét múlva egyszerre keringési elégtelenség miatt összeomlanak és meghalnak. Valami maradandó szervi elváltozásra lehetne gyanakodni. Az a furcsa, hogy erre az ottani orvosok nem kíváncsiak?

 40. 4:36 "Rapist who cannot be caned because of heart problems, gets extra 9 months' jail"
  Magyarul: Az erőszaktevő, akit nem lehet megbotozni a szívproblémái miatt, 9 hónap extra börtönbüntetést kapott.
  Ezt nevezem. Kínában az erőszaktevőket megbotozzák. Az, hogy 9 hónap plusz sittel váltják ki a megbotozását, érdekes. Mennyi lehet az alapbüntetése?
  A botozás (vesszőzés) és egyéb testi fenyítési módszerek hatékonyak a megelőzésben vagy a bűnismétlés visszaszorításában?

 41. Szia. Elkezdtem a Moto vlogolast tegnap. Ha van idod legyszives nezzel ra a tegnapi feedemre … Valami nem okes Az audioval. Hasznalom a kis osmot audio adapterrel es egy Sony csm3 microphonnal Ami halott macskaba van tekerve . Nagyon torzit az egesz … Mit javasolsz ? Sajnos az osmon nem lehet lejjebb huzni az input ot sajnos.

 42. Semmi képpen nem menekültünk meg! A kínaiak most jelentették be, hogy egy másik vizsgálati módszer szerint nem napi 2000 megbetegedés van hanem 16000.
  Lényeges különbség!
  Az említett hajóról napi 64 beteget szednek le! Valóban egy halálgyár! Az igazi horror a 24 napos lappangás! Amerikában a napokban engedtek haza egy csomó embert a 14 napos karantén után. Ezekszerint tényleg a legjobb lenne, ha nem mozogna semmi és senki, se ki, se be Kínából, amíg nincs megoldás!
  A becsült megbetegedés milliárdos nagysága nagyon extrém! Főleg, ha hozzávesszük, hogy a halálozásról nem beszélnek!

 43. Azt mondja , hogy gyerekeket nem fertőz meg . Vagy inkább csak nem hozzák nyilvánosságra . Ezen a videón éppen a gyerekeket teszik a zsákba és viszik az égetőbe . Az orvos is csak 34 éves volt és azon kívül is sok fiatal hal meg . Talán ha egy öreg hal meg , akkor az nem okoz pánikot . https://twitter.com/i/status/1227444566363688960

 44. Trump azért mondja ezt mert ha az Amerikaiak állnak a háttérben, nekik van ellenszerük és azt a pár beteget kezelik majd és ráfogják, hogy tavasszal eltűnt mint a szokásos influenzák.

 45. 3:15 Ez azért nagyon durva és félelmetes! Én nagyon remélem, hogy ez nem ér ide. Magyarországon hol van ilyen technika?

 46. https://www.peticiok.com/koveteljuk_hogy_a_magyar_allam_fuggessze_fel_a_kinabol_kozvetlenul_vagy_kozvetetten_erkez_repulgepek_magyarorszagi_reptereken_valo_fogadasat_kiveve_kenyszerleszallas_eseteben#sign Osszátok meg gyorsan! Nincs elég időnk!

 47. Szégyen a magyar televízió, pár napja ismét a migráció a téma, míg a világ vezető híre ez a vírus!
  Utánozzák a Csernobili tájékoztatás, terelnek össze vissza, bevannak tojva a gazdaság miatt.
  Nyilván pánikot nem akar senki, de csak azért lapitani mint [email protected] a gazba, hogy ne pánikoljon senki, ezt nem tartom empatikusnak és erkölcsileg sem álja meg a helyét!!!!!

 48. Végre valaki összefoglalja és megosztja a valós aktuális helyzetet. Köszönet a jó tanácsokért! Egyébként szerintem lehetetlen, hogy itthon ne legyen fertőzött ember. Németországban 16 fertőzött embert regisztráltak eddig. Csak idő kérdése, hogy mikor vállalja fel a kormány. A lappangási idő nagyon sok, a számok elképesztőek. Ez sajnos világméretű puszítást fog végezni.

 49. Köszönjük szépen a tájékoztatást és a hasznos tanácsokat! Régebben lehetett kapni egy oldatot is, Sterogenol volt a neve. Ha jól emlékszem, test, haj fertőtlenítő mosásra használták. Valamiért kivonták a forgalomból. Lehet, hogy most jól jönne.

 50. Szia! Ha hosszabb szoveget masolok vagolaprol, azt nem hagyja megjelenni itt? Vagy csak eltuntetik a hozzaszolasomat? 3x probaltam

 51. Én dolgoztam óceánjáró hajón, mellesleg pont a Princess Cruises cégnél. Teljesen helytálló amit a hajókkal kapcsolatban mondtál. Ha ez a vírus válogatás nélkül fertőz (tegyük fel tünetmentesen is), ráadásul aeroszol formában, akkor ott már mindenki elkapta, ez szinte biztos, ugyanis ott lehetetlen úgy elzárni egymástól az embereket hogy ezt megakadályozzák. Ha egy ilyen hajón bármi hasonló tünetű beteget felfedeznek, azt a lehető legkorábban elkülönítik, majd leszállítják onnan, pont azért mert bármilyen fertőző dolog futótűzként terjed végig abban a közegben. Oda bezárni több ezer embert ilyen körülmények között, az tényleg szó szerint halálgyár. Lehet, hogy ez durván hangzik, viszont szerintem ez egy jó teszt is lesz egyben, mert ha ott nem fognak halomra halni az emberek akkor valamilyen szinten megnyugodhatunk.

 52. Éjjel olvastam hogy módosítottak a halálozási rátán.2%helyett 3.5%a halálozási arány.Továbbá Mtv közölte tegnap,hogy 14 000 új fertőzöttet találtak Wuhanban.
  Iszonyat nagy lehet a baj.A nővérek és dokik pelenkában dolgozzák végig a múszakukat étlen,szomjan.Néztem a telefonos riportot is Keresztesivel,itt a kommentek között találtam a linket,őrület amiket hallani ott is.

 53. Amugy csak egy random megjegyzés. Fura hogy m.o nincs jele még, én inkább azt gyanítom, hogy itt sokkal felületesebb a vizsgálat és még nem derült fény arra, hogy volt-e ilyen eset.Elvetik a lehetőségét.

 54. Szia, képzeld a youtube nem küldött értesítést a videódról …. eddig mindig küldött…. ezt olyankor csinálja, ha úgy gondolja, hogy a videó témája kényes, és a feltöltéskor ellenőrzi mennyire az lásd Paul Street videók és társai, ilyenkor a feliratkozók egy része kap, egy része nem.. a videóőt ismét köszönöm … szép napot

 55. Akkor lesz igazán nagy pislogás a világban, ha véletlenül kiderül nemsokára, hogy ez a HIV-FLU koronavírus mindenféle időjáráson jól elvan. Száraz vagy nedves páratartalmon és széles hőmérséklet tartományban is.
  Akkor már csak tényleg a fertőtlenítő sóbarlang marad az utolsó menedékhely…és az emberek elkezdhetik sótéglákkal kirakni a lakásuk belsejét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *